Ajankohtaista

Postilakon vaikutukset

Postilakko alkaa maanantaina 11.11.2019 kello 06 ja tällä tietoa kestää 2 viikkoa, päättyen sunnuntaina 24.11.2019 kello 24. Lakon osapuolet tapasivat valtakunnansovittelijan kanssa torstaina 7.11., mutta sopuun ei ollut edellytyksiä. Postilakon johdosta Hansaprint siirtää kaikki Postin kautta lähetettävät pakettilähetykset muille operaattoreille, alkaen 8.11.2019. Lisätietojen saamiseksi ole yhteydessä omaan yhteyshenkilöösi.

Jukka Saariluomasta Hansaprint Oy:n toimitusjohtaja

Hansaprint Oy:n hallitus on nimittänyt Jukka Saariluoman Hansaprint Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi 1.1.2020 alkaen.

Big Brother yhteistyö

Big Brother -formaatin Suomeen tuottava Endemol Shine Oy:n lähtökohtana oli toteuttaa 2019 Big Brother -talo ekologisuuden ja kierrätettävyyden teemalla. Hansaprint auttoi suunnitteluvaiheessa valitsemaan lähtökohtiin sopivat materiaalit ja ratkaisut, jotka mahdollistivat visuaalisesti näyttävien pintojen tulostuksen.

Haetaan prepress asiantuntijaa Hansaprintin Turengin tehtaalle

Hansaprint Turenki on moderni ja monipuolinen tulostustehdas, jossa tuotetaan mm. kirjoja, suurkuvatulosteita sekä promootiorakenteita, kohdennettua suoramarkkinointia, transaktiotulostusta, turvapainotuotteita ja sanomalehtiä sekä edellisiin liittyviä palveluita...

Riku Katajamäki Turenkiin

Riku Katajamäki on nimitetty tuotannon esimieheksi Hansaprintin Turengin tehtaalle 5.8.2019 alkaen. Katajamäki vastaa Turengin tehtaan suurkuvatuotannosta. Hän siirtyy tehtävään Hansaprintin Artukaisten tehtaalta.

Kansainvälinen konferenssi

”Hansaprintin toteuttama tapahtumailme sai kaikilta konferenssin osallistujilta ihastuneen vastaanoton. Seuraavien tapahtumien järjestelyjä ajatellen rima on Vanajanlinnan kokouksen jälkeen entistä korkeammalla”

Järvenpään Puistoblues

Hansaprintin monipuolinen osaaminen tulostamalla tehtävistä sisustuselementeistä vakuutti Puistoblues organisaation

Uusia kykyjä myyntiin

Vantaan konttorissa aloittaa 1. huhtikuuta kaksi uutta myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaista: Peppi Pitkänen ja Jorma Nylander Tarvitsemme lisää osaavia ja ratkaisuhakuisia ammattilaisia palvelemaan asiakkaitamme, ideoimaan uusia näyttäviä tuotteita ja auttamaan toimivien palvelujen integroinnissa kokonaisuuteen.

Kaaos hallintaan HansaWebin avulla

Uuden sähköisen palvelumme HansaWebin avulla tilaukset, useat käyttäjät, logistiikka ja varastonhallinta sujuvat vaivattomasti, tehokkaasti ja virheettömästi. Olemme lyhyessä ajassa saaneet palveluun merkittäviä kotimaisia asiakkaita, jotka harkinnan ja vertailun jälkeen ovat päätyneet HansaWeb -järjestelmään.

Ruokamessuilta jäi nälkää

Uutta ilmettä seiniin, lattiaan ja kattoon; myymälään, messuille, shop-in-shop. Nälkääkin jäi, oli sen verran kotimaisia ja ulkomaisia brändejä paikalla, jotka eivät vielä ole Hansaprintin asiakkaita. Ei muuta kuin hihojen suut kohti olkapäitä, työhanskat käteen ja kevätkylvöjä kohti!