Ajankohtaista

Haetaan prepress asiantuntijaa Hansaprintin Turengin tehtaalle

Hansaprint Turenki on moderni ja monipuolinen tulostustehdas, jossa tuotetaan mm. kirjoja, suurkuvatulosteita sekä promootiorakenteita, kohdennettua suoramarkkinointia, transaktiotulostusta, turvapainotuotteita ja sanomalehtiä sekä edellisiin liittyviä palveluita...

Riku Katajamäki Hansaprintin Turengin tehtaan esimieheksi

Riku Katajamäki on nimitetty tuotannon esimieheksi Hansaprintin Turengin tehtaalle 5.8.2019 alkaen. Katajamäki vastaa Turengin tehtaan suurkuvatuotannosta. Hän siirtyy tehtävään Hansaprintin Artukaisten tehtaalta.

Hansaprint toteutti CPX Groupin kansainvälisen konferenssin visuaalisen ilmeen

”Hansaprintin toteuttama tapahtumailme sai kaikilta konferenssin osallistujilta ihastuneen vastaanoton. Seuraavien tapahtumien järjestelyjä ajatellen rima on Vanajanlinnan kokouksen jälkeen entistä korkeammalla”

Järvenpään Puistoblues ja Hansaprint yhteistyöhön

Hansaprintin monipuolinen osaaminen tulostamalla tehtävistä sisustuselementeistä vakuutti Puistoblues organisaation

Uusia kykyjä Hansaprintin myyntijoukkueeseen

Vantaan konttorissa aloittaa 1. huhtikuuta kaksi uutta myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaista: Peppi Pitkänen ja Jorma Nylander Tarvitsemme lisää osaavia ja ratkaisuhakuisia ammattilaisia palvelemaan asiakkaitamme, ideoimaan uusia näyttäviä tuotteita ja auttamaan toimivien palvelujen integroinnissa kokonaisuuteen.

Kaaos hallintaan HansaWeb sähköisen tilausjärjestelmän avulla

Uuden sähköisen palvelumme HansaWebin avulla tilaukset, useat käyttäjät, logistiikka ja varastonhallinta sujuvat vaivattomasti, tehokkaasti ja virheettömästi. Olemme lyhyessä ajassa saaneet palveluun merkittäviä kotimaisia asiakkaita, jotka harkinnan ja vertailun jälkeen ovat päätyneet HansaWeb -järjestelmään.

Messuilta kylläisenä ja nälkäisenä kohti kevättä

Uutta ilmettä seiniin, lattiaan ja kattoon; myymälään, messuille, shop-in-shop. Nälkääkin jäi, oli sen verran kotimaisia ja ulkomaisia brändejä paikalla, jotka eivät vielä ole Hansaprintin asiakkaita. Ei muuta kuin hihojen suut kohti olkapäitä, työhanskat käteen ja kevätkylvöjä kohti!

LAMá toteemi

Tammikuusta 2019 alkaen Hansaprint toimii yksinoikeudella maahantuojana Marin's Ltd:n kehittämälle ja valmistamalle patentoidulle LAMá toteemille. LAMá toteemin avulla pidät näyttävien markkinointituotteiden kuljetuskustannukset kurissa ja esität voimakkaan ostopäätökseen vaikuttavan viestin kuluttajalle.

Avainlippu-tunnus Hansabookin tuotteisiin

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Hansabookin tuotteille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista. Me Hansabookilla arvostamme suomalaisena painotalona kotimaista laatua ja työtä, joten on hienoa saada Avainlippu-tunnustus viestimään osaltaan tätä sanomaa.

Väriä ja elämää moneen tilaan

Väriä ja elämää moneen tilaan! Hansaprintillä on ilo tehdä yhteistyötä kansainvälisen taiteilijan Emily Campbellin kanssa. Hän on suunnitellut mm. upeita räätälöityjä vinyyliparketteja jo 20 vuoden ajan.