Big Brother -formaatin Suomeen tuottava Endemol Shine Finland Oy:n lähtökohtana oli toteuttaa 2019 Big Brother -talo ekologisuuden ja kierrätettävyyden teemalla

Tuottaja Petteri Ahomaa kertoo:
”Endemol Shine Finland Oy on iloinen yhteistyöstä Hansaprint Oy:n kanssa. Big Brother talon suunnittelussa on pyritty hyödyntämään mahdollisimman paljon ekologisia ja kierrätettyjä tuotteita. Tässä missiossa Hansaprintin valmistamat puupohjaiset ja kierrätettävästä ekologisesta materiaalista valmistetut tuolit sopivat suunnitelmiimme täydellisesti.”

Big Brother -formaatin Suomeen tuottava Endemol Shine Finland Oy:n lähtökohtana oli toteuttaa 2019 Big Brother -talo ekologisuuden ja kierrätettävyyden teemalla. Hansaprint auttoi suunnitteluvaiheessa valitsemaan lähtökohtiin sopivat materiaalit ja ratkaisut, jotka mahdollistivat visuaalisesti näyttävien pintojen tulostuksen. Toteutuksessa päädyttiin käyttämään suomalaista koivuvaneria, täysin kierrätettävää kennolevyä ja muita ympäristöystävällisiä materiaaleja.

”Tilasimme Hansaprintiltä Big Brother -talon pihalla olevat printatut vanerilevyt, joiden tarkkuus ja laatu on hämmästyttävän hienoa. Lisäksi Hansaprint on läsnä sunnuntaisten suorien lähetysten lavastekankaissa. Toivomme yhteistyön jatkuvan myös muissa tulevissa projekteissamme!” toteaa Ahomaa.