!

!

!

X

HansaModule muuttuu moneksi!

Käteviä kuutioita voit käyttää monin tavoin: voit ripustaa ne seinäkkeeseen, tehdä niistä palautuslaatikon arvontakupongeille tai pinota ne pöydälle korokkeeksi uutuustuotteellesi.

Kuutio on helppo brändätä kampanjaasi tukevaksi elementiksi taustatulosteen avulla.

Helppo koota, kätevä käyttää!

HansaModule-sarjan kalusteet on nopea koota, näppärä purkaa ja helppo säilyttää. Tämänkin pöytäsarjan pöydät menevät todella pieneen tilaan silloin kun et tarvitse niitä kaikkia.

HansaModule-sarja säästää myös rahtikuluissa, sillä niiden pakkaukset ovat pieniä ja keveitä.

Myös pöytäsarja on helppo personoida yrityksesi yleisilmeen mukaiseksi.

Tilaa tarpeen mukaan!

Myymäläkalusteen tehtävänä on tuoda tuotteet mahdollisimman hyvin esille, ja juuri sen HansaModule tekee. Voit ottaa kalliista lattianeliöistä kaiken irti, sillä tarvittaessa saat esimerkiksi seinäpaneelimme peräti 11 piikkiuraa.

Jos haluat korostaa kampanjasi kärkituotetta, voit rauhoittaa koko seinäkkeen tehokkaaksi yhden asian liikkeeksi asentamalla seinäkkeeseen vain yhden hyllyn.

HansaModule kestää käyttöä!

HansaModule-sarjan kalusteiden pinta on lujaa HDF-levyä ja ydin kevyttä mutta kestävää GLS®-materiaalia. Kokonaisuuden viimeistelevät reunoja kiertävät puulistat, joiden ansiosta kalusteet säilyvät siisteinä kovemmassakin käytössä.

Hyllyt ja piikkipaikat kestävät reippaasti kuormaa, sillä niiden taustoissa on rakennetta tukeva vahvike.

Uutta ilmettä tulosteilla!

HansaModule-sarjan kalusteet on helppo brändätä yritysilmeen tai kampanjateeman mukaisiksi laadukkailla tulosteilla. Tulosteita on helppo vaihtaa, ja niitä voit tilata myös erikseen. Nyt hankkimasi HansaModule-kalusteet pysyvät siis ajan tasalla myös jatkossa.

Tulosteiden takana on Hansaprintin ammattitaito ja pitkä kokemus.

Loppuun asti ajateltu!

HansaModule-sarjan tuotteet ovat monikäyttöisiä ja monipuolisia. Jos tarvitset paljon piikkipaikkoja tai hyllyjä, taustatulosteeseen tehdään reilusti aukkoja, jos taas haluat nostaa yhden tuotteen kuninkaaksi, tulosteeseen tehdään aukko vain yhtä hyllyä varten.

Simsalabim! Tähän hyllyyn syntyy käden käänteessä myös rekki henkareille.

 

HansaModule

HansaModule on uusi myymäläkalustesarja, josta rakennat juuri tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden, olipa edessä sitten uutuustuotteen lanseeraus, myymälän kasvojenkohotus tai shop-in-shop-esillepano.

Elementtejä on helppo yhdistellä, ja mikä parasta, voit päivittää niiden ulkoasun näppärästi sarjaan kuuluvilla edullisilla tulosteilla. Module on siis  monikäyttöinen hankinta, jolla nostat kampanja- ja sesonkituotteetesille tehokkaasti ja vaivattomasti.